كيف نحمى محولات الجهد العالي؟

تم إضافة السؤال من قبل جيهان محمد شكر , التعليم الهندسى , حكومى
تاريخ النشر: 2013/10/15
Hassan Antar
من قبل Hassan Antar , Electrical Engineer (CMMS/MAXIMO) , Kuwait Oil Company (ABJ Contract)

1- عن طريق سيركيت بريكر رئيسي شغال بموتور بيشحن سوسته وبياخد اشارته من اجهزه قياس او ديجيتال ريلاي ودي بتقيس علي حسب نوع الحمايه ولما يحصل حاجه غلط بتبعت اشاره فصل لدائره الموتور ده ده بالنسبه للحمايه من الجهد عالي او واطي

او التيار او التسريب الارضي   2- في حمايه حراريه 3-حمايه من ارتفاع الزيت ببخلص ريلاي وكمان في حمايه من الانفجار بفتحه من فوق علي الجنب لاخراج الزيت عند الضروره