What is more important at work is it to be gentle or to be intelligent? You must choose only one answer.

ما هو المهم اكثر للعمل ان تكون لطيف ام ان تكون ذكي يجب ان تختار اجابه واحده

تم إضافة السؤال من قبل Nabil Alfaraj Alfaraj , مدير محل ومسئول توزيع بضائع , شركة محمد حمود الشايع
تاريخ النشر: 2017/08/03
Arlene Carbon
من قبل Arlene Carbon , Team Leader , Finvizi Philippines Inc.

being gentle represents your personality, it is on how to deal with the people you are working with, in my own point of view, being intelligent must be gentle in handling task to obtain the definite goal.