كيف يمكننا مواجهة الشائعات الخاطئة؟ how can we face the false rumors?

الكثير من الشائعات هو نوع من النميمة الذي يضر بشركتك وليس بمقدورك القضاء عليها ولكن الحد من احتمالات تأثيرها السئ على حماس الموظفين وذلك عن طريق امدادهم بالمعلومات الدقيقة

تم إضافة السؤال من قبل أحمد المدني , مدير قطع الغيار , شركة محمد يوسف ناغي للسيارات
تاريخ النشر: 2013/10/15
Zafar Iqbal
من قبل Zafar Iqbal , Teacher (Pak Studies) Subject Specialist , Home Tutor

By keeping yourself keep and calm.

reza عبد الغنى
من قبل reza عبد الغنى , عامل مخازن , مركز خدمة هاينداى غبور مصر

التركيز فى العمل  وغدم الانسياق ور اى اشعات مغرضة دة فى حد ذاتة نجاح كبير فى العمل

Kazi Anwar ul Islam Anwar
من قبل Kazi Anwar ul Islam Anwar , Director, HR, Training & Administration , Nitol Niloy Group (NNG)

Rumors do not have any concreate base or acceptability to any one. It is made with a vested interest but, having no evidence to justfy it. So, face the rumor with courage and boldly. If you remain perfect/ clean, nothing will happen to you, rather you will win the game. Have faith on Allah and do your work sincerely.