I am working as a Data Analyst and eager to know is there any scope for Business Analyst, Data Analyst in U.A.E.?

تم إضافة السؤال من قبل Shivam Saraswat , Data Analyst , Accenture Services Pvt Ltd
تاريخ النشر: 2017/07/26
Fatema Tuz Zohra
من قبل Fatema Tuz Zohra , Business Management Consultant , Catapult Management Consulting W.L.L

I believe there is. However, there is an influx of analysts and not enough open positions get to the job-seekers in due time especially for the role of Business Analyst.