What is the Difference between system Analyst and Business Analyst, will System Analyst be a good business Analyst?

تم إضافة السؤال من قبل Faisal Aziz Chaudhry , Sr. Business Analyst IT , State Life Insurance Corporation Pakistan
تاريخ النشر: 2014/12/05
Nagendra Prasad Marella Nagaraju
من قبل Nagendra Prasad Marella Nagaraju , Senior Software Architect , Ness Digital Engineering

Business Analyst will give business knowledge to system Analyst, Then System Analyst will convert Business into technical. Yes System analyst become a good business Analyst.