I am now working in SEO analyst ,can I move to data analyst is related my SEO job career?

تم إضافة السؤال من قبل Saran Sk
تاريخ النشر: 2018/02/17
usman usman
من قبل usman usman , Project Assistance , JICA (Japan International Cooperation Agency) Pakistan Punjab GCTs Project

Yes, you can move data for SEO job career. It would be helpful getting the good future and getting the quick decisions.