ممكن حد يعرفني تكلفة أمتحان ifrs و مكان الأمتحان في مصر و هل فية نموذج للأمتحان ممكن أنزلة من النت ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohamed NAbil ElRweny , Accountant / Senior Accountant , Albwardi Engineering Consultants
تاريخ النشر: 2013/10/13

You can review ACCA website, they are giving DipIFRS certificate and I think it is the best in this field.

sherif maghraby
من قبل sherif maghraby , محاسب

مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف  مش عارف

أحمد محمود عبدالقوى
من قبل أحمد محمود عبدالقوى , Senior Accountant , Modern House for Publishing and Distribution Co

اعتقد ف المعهد البريطانى والتكلفة2000