كيف بإمكاني تركيب الخط العربي في الأتوكاد؟

تم إضافة السؤال من قبل Lia Madanat , Senior Programmer , InspireJO
تاريخ النشر: 2017/07/09
Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

 اعمل كوبي للخطوط العربي  في جهازكC:\\Program Files \\AutoCAD (2007)\\Fontsواعمل بيست للملفات كلهاوبعد كدة اقفل برنامج الاوتوكاد وافتحه تاني هاتلاقي كل الفونتات اشتغلت

طبعا ده مثال علي   اصدار  2007

وهو نفس الشئ لجميع الاصدارات الخاصة بالاتوكاد

والله الموفق

ايمن أحمد
من قبل ايمن أحمد , With Consolidated Engineering Construction Co. (CECC )

يجب اولا الحصول على الخطوط العربية من مصدر موثوق ومن ثم نسخ هذه الخطوط لتثبيتها في برنامج الاوتوكاد على الكمبيوتر (طبعا في مكان تسطيبه) ونختار فونتس fonts نفتح فونتس ونثبت الخطوط مع الخطوط الموجودة اصلا في برنامج الاوتوكاد

أشرف عبد اللطيف
من قبل أشرف عبد اللطيف , Site Civil Engineer , مكتب كرييتف

ناخد ملفات الفونت العربي نحطة داخل ملفات الفونت  الاوتوكاد المصطبة على الجهاز فى فايلات البرامج وغالبا بالقرص c

 program file -

Muhammad  Ragab Attia
من قبل Muhammad Ragab Attia , مهندس موقع , Cairo-Foam

حمل الخطوط العربى من النت , وبعدها فك الضغط وانسخها فى ملف  fonts  فى تسطيب الاوتوكاد  وشغل البرنامج تانى  هتتظبط .

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

شكرا على الدعوة

اتفق مع اجابة الزملاء

Yehia Abdo
من قبل Yehia Abdo , مهندس مكتب فنى , أميجو جروب

 اعمل كوبي للخطوط العربي  في جهازكC:\\\\Program Files \\\\AutoCAD (2007)\\\\Fontsواعمل بيست للملفات كلهاوبعد كدة اقفل برنامج الاوتوكاد وافتحه تاني هاتلاقي كل الفونتات اشتغلت

abanoub fadlalla louz agaiby
من قبل abanoub fadlalla louz agaiby , Project Planning Engineer , El kharfi

تنزيل فونت sosa من على النت  ومن على سطح المكتب نذهب الى علامة الاوتكاد وندوس كليك يمين وندوس open file locationونفتح fonts وننقل فونت الsosa وبكدة تقر تكتب بالعربى

Thamer Al-Zahrani
من قبل Thamer Al-Zahrani , مدير مشاريع PMO , confidential

الخطوات هي تحميل ملف الخطوط العربية ونسخها والذهاب الى القرص C والبحث عن PROGRAMS FILES والذهاب الى مجلد FONTS ولصق جميع الخطوط داخل هذا المجلد

Thabet Almezwk
من قبل Thabet Almezwk , QC/QA Engineer , Alfanar Electrical system

شكرا للدعوة

اوافق الاخ شمس على اجابته