السلام عليكم في اي امارة ينصح بالتقدم للعمل كمهندس مدني مبتدىء في دولة الامارات العربية المتحدة؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohammad adnan ali Abu zaltah , مهندس مدني , alasri engineering office
تاريخ النشر: 2017/06/01
Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

وعليكم السلام ورحمة الله وبركاته

للاسف ياهندسة انا اعمل في المملكة العربية السعودية  وليس عندي علم بالعمل في الامارات

ولكن العمل في الامارات بصفة عامة شئ مريح لانك بتقول لسه مبتدئ فمش هيفرق معاك المكان لانك في اول الامر بتجمع خبرات والله المستعان وربنا يوفقك