The extension for AutoCAD drawing file is? 1) DWG 2) DWT 3) DWF 4) DXF

تم إضافة السؤال من قبل Mahmoud alsouqi , Sr Project Engineer , DAR WA EMAAR DEVELOPMENT AND REAL STATE
تاريخ النشر: 2017/05/28
Dinu Mathew Thomas
من قبل Dinu Mathew Thomas , Commerical Interior designer , Symmetrics development services

the extension for auto cad drawing file is  dwg

Zaferullah Sharief, PMP®
من قبل Zaferullah Sharief, PMP® , Project Manager , Huawei Technologies

Option 1 is the correct choice.

Sona Edison
من قبل Sona Edison , Quantity surveyor engineer , Union Contracting Company LLC

Thhe answer is the 1st option 1)DWG

hisham abu dagga
من قبل hisham abu dagga , Project Manager / مدير مشاريع , مؤسسة عبدالكريم العواض للمقاولات

Thank you for the invitation

Option 1

With greetings and appreciation

Engshams Civil
من قبل Engshams Civil , مهندس مدني عام , مكتب هندسي

Thank you for the invitation

He agreed with the colleagues' answers

God bless