What is the use of limits in AutoCAD drawings?

Without limits any drawing can be prepare in AutoCAD.

تم إضافة السؤال من قبل SUBHASHISH BHATTACHARYA , Asst. Manager-AutoCAD Drawing & Technical Documentation , Jindal Steel & Power Ltd.
تاريخ النشر: 2015/09/22
Md mustapha khan
من قبل Md mustapha khan , Execution engineer , Sahil Enterprises Jamnagar

Many limitation are there in autocad like we cannot give light effect and we cannot place a man in front of building you made .

gowtham konanki
من قبل gowtham konanki , Auto CAD Engineer & QS , tacon infra structure pvt ltd

correct accurate dimensions, accurate drawing.