Sir, I am b.com. graduate one yr six months experience in computer operator/ Data entry operator give any work for Dubai,katar and Kuwait?

Tally9.2 accounts course , computer typing English certificate

تم إضافة السؤال من قبل Sachin Shingade , Data entry operator , Indian Central Government health project (N.R.H.M)
تاريخ النشر: 2017/05/26
Blessing Ovigue
من قبل Blessing Ovigue , Admin Secretary , Mopol 51 Sqaudron

There is nothing like b.com, that should be corrected first,

All spellings should be corrected.

Arshad Bashir
من قبل Arshad Bashir , Property Advisor Manager , Rajazunited

Please change the spelling of Katar to Qatar. Spelling mistakes give wrong impression. Thanks