ما هي اهم مهام مدير العمليات لمجموعه سوبرماركت؟

ماهي اهم المهام المترتبه علي كمدير عمليات مجموعه سوبر ماركت مكونة من6 سوبرماركتس؟ وكيف يمكنني اثبات قدرتي ووجودي والارباح والادارة باسرع وقت علما بان الشركة منهارة حاليا للاسف ويجب علي النهوض بها لافضل اداء وباسرع وقت .وشكرا لكم جميعا

تم إضافة السؤال من قبل smartydata lpl]
تاريخ النشر: 2017/05/22
floura Kim
من قبل floura Kim , i dont work , -

ما هي وظيفة رئيس مبنى التسوق في حدائق الحيوانات؟؟؟

ارجو الجواب بسرعه و شكرا

Hosam El-Dien Hassan
من قبل Hosam El-Dien Hassan , Senior UI/UX Designer , DMS

لو عندك سوبر ماركت أو بقالة أو مطعم و عندك مشكلة في اجتذاب عملاء جديدة فالبوست ده ليك..

إحنا في "وين تو وين / Win2Win" بنساعدك على اجتذاب عملاء جديدة بشكل سهل و بسيط و بأقل التكاليف..

و مش كده و بس احنا كمان بنقدم المميزات دي:

  1. هنساعدك تحافظ على عملائك الحاليين.
  2. معانا هتقدر تزود مبيعاتك، و بالتالي أرباحك.
  3. هنزودلك معدل زيارات العملاء للمحل بتاعك.
  4. ليه تطبع مجلات و عروض و تكلف نفسك، سيبها علينا و احنا هنجيب العملاء لغاية عندك.

لو مهتم تعرف أكتر عن خدماتنا ادخل على صفحتنا من هنا، و سجل بياناتك و احنا هنتواصل معاك..

http://win-2-win.com/store_landing/

anfal Saleh alessa
من قبل anfal Saleh alessa , شؤون , اكاديمية

تلبية احتياجات العميل من مستهلكات و حاجات ،

احمد ابراهيم
من قبل احمد ابراهيم , اكاديمي , المعهد العالي للتقنيات الهندسية

توجيه كمرات المراقبة و تدوين ملاحظات الزبائن و توفير المنتجات التي يتم الطلب عليها كذلك عمل دراسة جدوي للمدخول اليومي او الشهري و متابعة العاملين وا عداد التقارير اللازمة

Husain Al-Guthmi
من قبل Husain Al-Guthmi , Senior Executive Corporate Sales , Tsusho Jamjoom Trading Co. - HINO Trucks

مدير العمليات قد يكون هو العنصر المحرك او الدينمو المشغل للمنشاة

هو مسئول عن اغل العمليات ومنها التوريد - التسعير - التسويق - التنظيم

وغيرها من متطلبات عمل السوبرماركت ...