هارد ويسترن ديجتال مقفول بكلمة سر كيف يمكن فكها مع العلم اني سألت مهندسين كمبيوتر ولم يعرفو الحل ؟

الشطور يعرف الحل

تم إضافة السؤال من قبل عبدالهادي تبان , فني كمبيوترو ولاب توب , مؤسسة المأمون الدولية
تاريخ النشر: 2013/10/09
ABDELJALIL SLIMANI
من قبل ABDELJALIL SLIMANI , .... , ...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

في البداية او ان اشكرك على طرح هذا السؤال المهم, ام عن كيفية فك كلمة سر فهذا يحتاج إلى جريدة كي اشرح لك لكن تفضل ستيتفيد منه ان شاء الله

http://www.hpwlab.com/vb/showthread.php?t=535

Asprint Garcia
من قبل Asprint Garcia

يوجد في انواع من الهردات فتحة لرسترت بدون حذف الملفات هذه يعتمد علي نوع الهرد الذي تملكه. المطلوب: توضيح نوع الهرد

بسم الله الرحمن الرحيم

طالما مقفول بكلمة سر يبقى عليه اسرار صح وطالما الي عامل الهارد يقبل كلمة سر يبقى هو الوحيد الي يقدر يفتحه

لانه ممكن يكون عليه اسرار حربيه ( في اكثر من طريقه لقفل الهارد )

لو جربنا الهيرن بوت يمكن نقدر نفتحه بس لو معمول من الشركه انه يستخدم كلمة سر ( اعتقد اسلوب يوضع في الفيرموير بتاع الهارد) يبقى مش ممكن تفتحه وبالتالي فمعندكش حل سوى عمل فرمته تسمى لو ليفل فرمات وممكن متنفعش فالطريقه النهائيه بيستخدموا فيها جهاز في السوق بيفرمت الهارد كانه جاي من المصنع وطبعا الجهاز ده غالي جدا لانه عامل زي ميكون بيمغنط الهارد من اول وجديد

sherif el sherif
من قبل sherif el sherif , كابتن , مدرسة اكتوبرللغات (منار هاوس) امريكان دبلومة

لا يوجد حل الا بعمل فورمات للهارد بالكامل وتقسيمه من جديد من علي الدوس

khalid انور محمد
من قبل khalid انور محمد , مكلف باعمال وكيل شئون عاملين ومساعدة شئون طلبة , مدرسة التجارة بنات باسيوط

سؤال مش مفهوم

 اللى اعرفه ان كلمة السر تكون على جهاز الكمبيوتر او على نسخة الويندوز اما الهارد لم اسمع باه يتم عمل كلمة سر للهارد

anas shawaqfeh
من قبل anas shawaqfeh , مراقب عام , شركة الوشاحي للمقاولات

اخي الكريم جرب اعادة الهارد الى الوضع الاصلي عن طريق الجمبرات...........اذا لم تنجح جرب اعادة تقسيم الهارد..........اذا لم تنجح فانصحك بعمل فيرموير للهارد وذلك عن طريق موقع Wd الخاص بالهارد

Abdullah Alaiwat
من قبل Abdullah Alaiwat , Database Technical Team Leader , ESKADENIA Software

في الحقيقة ان هذا الموضوع يحتاج إلى خطوات كثيرة وشرح كبير .. ولكن كما قال لك ابو عبدالله سليماني في الرابط الذي اعطاك اياه تجد الخطوات بالتفصيل.. شكرا لك ابو عبدالله سليماني لمبادرتك.. واعتذر على عدم الاجابة بالتفصيل :)