كيف يتم حساب الهادر في الخرسامة الجاهزة لاي صبة مع محطة خلط مركزية ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل mohamed hakim
تاريخ النشر: 2017/04/10
احمد صبحى الحصرى
من قبل احمد صبحى الحصرى , مدير مكتب فني , مجموعه بن لادن السعوديه

يتم حساب عن طريق

نسبه الهادرفي الخرسانه=(كميه الخرسانه المصبوبه -كميه الخرسانه الهندسيه المحسوبه من الرسومات)/ كميه الخرسانه الهندسيه المحسوبه من الرسومات*100

وتتراوح هذه النسبه بين 5% ل 10% علي حسب كميه الخرسانه المفقوده في المضخه وعلي حسب مهندس التنفيذ وكيفيه التحكم

Ali Ezzat Ali Ramadan
من قبل Ali Ezzat Ali Ramadan , Inspector (civil engineer) & Assistant Resident Engineer , Insprition Engineering Consultants

المفروض وانت بتحسسب كمية الخرسانة اللي محتاجها في الموقع تعمل حسابك في حوال 10% هالك مثلا ودا بيتوقف علي مدي انضباط العمل في الموقع واتباع تعليمات المهندس والله اعلم