What about the chance of consultant of oe ? neurology to have agood chance

استشارى امراض المخ والاعصاب بوزارة الصحة المصرية

تم إضافة السؤال من قبل حسن محمد , رئيس قسم العصبية والنفسية والادمان , مستشفى اسيوط العام
تاريخ النشر: 2013/10/08
mohamed Manal Mohamed Saleh saleh
من قبل mohamed Manal Mohamed Saleh saleh , Hygiene Manager , IL mercato Hotel sharm elshikh

I was product specialist in epilepsy sudden change in the electricity of brain and may be focal or generalized one and symptoms like sudden fall down exposed to fragile and impairment in the brain function and vagus  never stimulation