ازاي أكون موظفيه استقبال ناجحه؟

تم إضافة السؤال من قبل marwa hamdy , موظفه استقبال , ايجيبشان للسياحه
تاريخ النشر: 2017/04/06
Manal Ganawi
من قبل Manal Ganawi , بائعه , الشركه السعوديه للتسويق سامكو

بحسن المظهر واللباقه في الكلام وحسن التعامل والاحترام والخفه ف العمل

gawhara Mohammed Hassan
من قبل gawhara Mohammed Hassan , امينه مكتبه , His office is Walid Al Arabi

السلام عليكم حتى اكون موظف استقبال ناجح يجب ان اتمتع بالباقه والبشاشه وان اكون  حسنه التصرف فى المواقف المحرجه وان اكون   كلى اذان صاغيه للعميل ولا اتركه واحدث غيره