كم تساوي نسبة بدل السكن للموظف الاعزب في السنة وكم تساوي نسبة بدل السكن للموظف المتزوج في السنة بالمملكة العربية السعودية ؟

تم إضافة السؤال من قبل ايهاب علي , مدير مكتب المدير العام , شركة النسر المحدودة - عضوء شركات العراب للمقاولات
تاريخ النشر: 2017/04/02
tamer anter
من قبل tamer anter , محاسب مالى , ايه ام جروب (دولفين )للاستيراد والتصدير والتوكيلات التجارية

اغلب الشركات بتوفر سكن للعزاب وان لم يتم توفير السكن بيكون الاتفاق على بدل سكن 3 شهور من قيمة الراتب الاساسى المتفق عليه & اما بالنسبة للمتزوج بيكون عادة يترواح من 3 شهور او 4 شهور من راتبه الاساسى

Mohsin Noubi karrar
من قبل Mohsin Noubi karrar , محاسب - رئيس قسم التدقيق - رئيس قسم الحسابات - مراجع داخلي , شركة طيبة القابضة وشركاتها الشقيقة

نسبة بدل السكن 25% من الراتب الاساسي بشكل عام ولكن حسب الاتفاق في العقود العائلية .

محمد الشيمي
من قبل محمد الشيمي , مدير مالي - مستشار مالي , شركة رواج للاستشارات المالية والادارية

النسبة بتكون مذكورة بالعقد بين الطرفين ولكن العادة المتداولة باللمملكة هي ان الموظف الاعزب له 2 شهر من اساسي الراتب والموظف المتزوج له 3 شهور من اساسي الراتب

Mohammed Elbedawy
من قبل Mohammed Elbedawy , مهندس مبيعات , مؤسسة الراية المطورة الطبية

نسبة بدل السكن بالنسبه للموظف الاعزب : تكون عادتا بنسبة 3 شهور على السنه من الراتب الاساسى

اما بالنسبه للموظف المتزوج : فعادتا تكون 4 شهور عللا السنه من الراتب الاساسى

ده بصفه كبيره فى كتير من الشركات . و لكن فى النهايه بيكون الاتفاق بموجب العقد الكتابى