ايهما افضل للمحاسب المالي دورة المحاسب الاداري المحترف ام دورة المدير المالي المحترف؟

تم إضافة السؤال من قبل رائف محمد ابراهيم ابوالعلا , رئيس حسابات , شركة الشرف للسيارات
تاريخ النشر: 2017/03/15
mahmoud mohammed abdel maboud
من قبل mahmoud mohammed abdel maboud , Accountant , Golden Tiger company

المحاسب المالي المبتدئ بيشتغل في كل المجالات ادارة ومالية وترجمة كمان لو كويس انجليزي لحد ما يوصل لمرحلة معينة فالاحسن ليه المحاسب الاداراي انما اللي عنده خبرة كويسة الاحسن ليه المدير المالي المحترف ودي اراء