هل ممكن يكون مجموع ثلاثة أعداد فردية عددا زوجيا ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Abdallah Benomar , أستاذثانوي تخصص رياضيات , ثانوية سالي الجديدة
تاريخ النشر: 2017/03/14
علي صالح علي المريسي
من قبل علي صالح علي المريسي , مستشار مدير مركز ابحاث , مدرسه اليقضه بالرصد

الله يفضل ناس  على ناس بالرزق  قد يكون الله فضلك بالرياضيان  عن غيرك  اعتقد انهو ممكن  في   البيع والشراء   استبدال  رقم العمله   بماده  للبيع   ممكن في الحياه الاجتماعيه  (هل  يوجد  اعداد نسبيه  فرديه وزوجيه ) اذا يوجد فهذا ممكن