ما العمل الذي انشا فى عملك وارد اصحابك عمله مثل؟

تم إضافة السؤال من قبل Waleed Ghraib , مندوبيين , لتوزيع المواد الاغذايهm.s.a
تاريخ النشر: 2017/03/12
Gamal Abd El hamed El sayed ELsayed
من قبل Gamal Abd El hamed El sayed ELsayed , Safety Supervisor , VINCI

كان في فكره صغيره كده انا اقترحت علي السوبر فايز اننا هنعمل حاجات بسيطه كده مثل   اقلام او علب للورق تبقي مع الطبيب ومكتوب عليها اسم الدواء  علشان يبقي اسم الدواء دائما امامه وعندنا تاتي حاله تينفع يكتب لها هذا الدواء مش هيفكر كتير وهينقله من امامه وبالفعل  عملت عملت نجاح كويس وتم تطبيقها في جميع افرع الشركه