فرارجى ما هى نظرت المجتمع لهذا المجال؟

تم إضافة السؤال من قبل Mena Khristo , بعرف اعمل كل حاجة فى المجال علشان كده بيقوله المعلم , طيور البرديسي
تاريخ النشر: 2017/03/04
مصطفى معتمد عبد الحكيم احمد
من قبل مصطفى معتمد عبد الحكيم احمد , مهندس مكتب فني , شركة النوبار التجارية

الفورمجي له دور هام في عملية الصب ولكن ينقص كثير منهم التنظيم والاهتمام بالسلامه المهنيه والفرمجي يعمل على معالجة العنصر  الخرساني بعد عملية الصب في حالة وجود عيوب من تسويس او تعشيش بسيط ويقوم بالاهتمام بالعنصر الخرساني اثناء عملية الصب من استخدام الهزاز الميكانيكي وتقعيد الاعمده