احنا طلبة فى تجارة انجلش وبنعمل مشروع تخرج عن العوامل المؤثرة على ربحية البنوك التجارية والعلاقة بين الارباح والربحية؟

ياريت حد يساعدنا ازاى نقسم المشروع فصول والماتريال اللى ممكن نعتمد عليها والمراجع

تم إضافة السؤال من قبل shehab brakat
تاريخ النشر: 2017/03/04
Ismail  Abdelaziz Mohamed Badawi
من قبل Ismail Abdelaziz Mohamed Badawi , رئيس حسابات , مجمع الميدان الأزرق الطبي

يمكن البدء 1 :بتعريف البنوك التجارية و 2:مصادر الاموال بالنسبة لها و3: اساليب ادارة تلك الاموال

4:ماهي الايرادات البنكية 5: المصروفات بالنسبة للبنك

مع تحليل كل بند وعلاقته بالارباح

ثم تبدا بتوضيع مفهوم الارباح و نسب الربحية واثر كل بند مما سبق عليها

هذا والله اعلم