Does credit sale is a raison to fail?

هل البيع بديّن (القرض) يؤدي إلى الفشل وإنهيار المؤسسة ؟

تم إضافة السؤال من قبل Nader KHODOR , COMMERCIAL REPRESENTATIVE , CONNEX
تاريخ النشر: 2017/02/21
Amjad Ali
من قبل Amjad Ali , Regional Manager , NATIONAL BANK OF PAKISTAN

No if the credit has been extended after accuratly assesing credit worthiness of the client and projected cashflows.

Mohamed Mohamed Elmahdy Abd Elrazek
من قبل Mohamed Mohamed Elmahdy Abd Elrazek , Electrical Engineer , ABU DHABI SHIP BUILDING

yes especially if the owner not have enough experience