ما هى افضل طريقة للحصول على عمل فى مصر ؟؟

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Haggag , Head of Technical Office , BAUD TELECOM COMPANY
تاريخ النشر: 2013/10/04
Muhammed Ahmed Hassaan
من قبل Muhammed Ahmed Hassaan , Structural designer , Cegman Consulting Engineering Group

دور في دليل التليفونات وعلى النت على ارقام شركات المقاولات و المكاتب الاستشارية و كلمهم قلهم انا مهندس مدني مثلا وسمعت انكم محتاجين ناسنصيحة عن تجربة " متتكسفش وانت بتتكلم خالص وربنا يكرمك الجميع

SUBHASHISH BHATTACHARYA
من قبل SUBHASHISH BHATTACHARYA , Asst. Manager-AutoCAD Drawing & Technical Documentation , Jindal Steel & Power Ltd.

Dear sir,Please translate above question in English so that i can reply it quickly.I can't understand Arabic.Thanks.

shadi bakry
من قبل shadi bakry , متدرب , المقاولون العرب

whats the best way to find job in egypt ?

mohmad azazy
من قبل mohmad azazy , business development manager , Hussein sabbour consultant bureau

افضل طريقه للحصول علي عمل في مصر

1-متابعه اعلانات الجرائد والانترنت

2-عمل سيرة ذاتيه مرتبه وجيدة

3- البحث عن الشركات والمكاتب المعروفه وتقديم السيرة الذاتيه بها عن طريق الايميل او حتي الذهاب الي المكتب وتركها في ادارة العلاقات العامة او الموارد البشريه

4-محاوله زياده المهارات لديك حتي تكون مرغوب لدي اصحاب العمل (برامج تخصصية دورات تدريبيه