هل جامعاتنا العربية تلتزم بمعايير الجودة العالمية في برامجها؟

تم إضافة السؤال من قبل عبد الحميد صلاح يوسف اليعقوبي , أستاذ مساعد , جامعة فلسطين
تاريخ النشر: 2013/10/04
Nafees ur Rahman
من قبل Nafees ur Rahman , Lecturer Islmic Studies , Sir Syad boys collage wah cantt.

A male Quran teacher for all ages is availabe online here you will be provided with Reciting Quran.Quran teaching with Tajweed Islamic Education and knowledge about Islam. I am Hafiz, Qari and Master in Islamic Studies. Contact Mail add , skype.id.shujah2008My Mobile no. .

بالنسبه للمادة التعليمية فانها مفيده وفعاله في تغيير الكثير من الافكار والمفاهيم اما بالنسبه للتطبيقات العمليه فلا يوجد اي تطبيق عملي يساعد الطال على مواجهة سوق العمل باحتراف