ما هي أهم الأشياء التي تلفت أصحاب العمل إليك ؟

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Osman Khalid Mohamed , Documentations Controlling Team Leader , Archiving Solutions LLC
تاريخ النشر: 2017/01/25
khaireddine chouchene
من قبل khaireddine chouchene , رئيس قسم اداري و مالي , سما للتحارة

الكفاءة والانضباط والدقة وأسلوب العمل

kamal adda b youcef
من قبل kamal adda b youcef , رئيس جماعة الحماية , وزارة الدفاع

الكفاءة - إحترام الوقت - بذل مجهودات جبارة - إحترام كل زملاء العمل من أول مسؤول إلى أخر عامل بالإضافة إلى التركيز أثناء العمل

الامر ليس مجرد المعلومات الاكاديمية التي تقدمها وانما خبراتك العملية وشرح طبيعة عملك في الـ c.v الخاص بك يكون له اثر كبير وبالطبع الدورات التدريبية التي حصلت عليها والمهارات لها اثرها ولكن اكثر شيئ يلفت نظر صاحب العمل ليك هي خبرتك العملية وشرح مفصل لطبيعة عملك السابق

ayman yazidy
من قبل ayman yazidy , مدير الصيانة , شركة دله لنقل الحجاج

يجب ان تراعى الله عزوجل فى كل أعمالك

الانظباط و الكفاءه مع أمانتك وأخلاقك

الالتزام بقوانين ونظام المؤسسة

mohamed  sami
من قبل mohamed sami , اداري , المصرية

يجب ان يضع الانسان امامه الله قبل اي شي

فاذا اتقي الله في عمله سيرزقه و يعطيه حقه

لان للاسف في العمل في الدول العربيه المقاس ليس العمل او الكفاءه

ولكن المحسوبيه

Mohamed Fekry
من قبل Mohamed Fekry , مدير محطة ( مهندس تنفيذ ) , مدينة نصر

كل صاحب عمل ورئيس شركة حسب نظامه أولا : تراعى الله عزوجل فى كل أعمالك دى قاعدة طبعا عندنا مع أى حدعلى حسب بقى اللى يحب ميسمعش مشاكل عن العمل والشغل يكون ماشى كويس وخلاص دا اللى يهمه فى الموضوع واللى يحب تعرفه كل حاجه علشان يعرف ان انته شغال ودا مش عيب وتشاركه معاك فى كل مشاكلك بس تحلها فى الاخر واللى يحب المواعيد والانظباط والمنظر العام وفى الاخر الشغل مبيخلصش بس اسمها شغال فكل واحد على حسب نظامه امشى معاه وشوفه بحب ايه . مع أمانتك وأخلاقك وكفاءتك

Khaled Altelmissany
من قبل Khaled Altelmissany , مدير قسم التصوير الفوتوغرافى , انفنتى ارت

الدراسات التى حصلت عليها .. اسلوبك وطريقة تفكيرك لادائك فى المستقبل .. تاريخك الوظيفى وخبراتك