What is an activity that consumes no time or resources and shows only that a dependency exists between two activities called?

A. A milestone

B. A dummy activity

C. Both1) A milestone and2) A dummy activity

D. A hammock

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2017/01/13
DR MD ANWAR HOSSAIN
من قبل DR MD ANWAR HOSSAIN , Moderator , bayt.com

Thank you for invitation. My opinion is option B is correct.

Syed Kashif Abbas Jaffery
من قبل Syed Kashif Abbas Jaffery , Business development and Capture Manager , LN Technology/ App maisters inc. USA

Activity is effort in time, if there is no one needed for efforts and there is no time taken by it, it's not activity. So my answer is B (A DUMMY ACTIVITY)

Noxolo Lewu
من قبل Noxolo Lewu , Project Coordinator , Sanlam

A milestone - A milestone is an activity that has been accomplished already in a project. A milestone does not consume any resources, it is resource or time that has already been used by the project.

Muhammad Farooq
من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.

Option B is correct one ---------------------------------------

Krishna   KHASANIS  PMP
من قبل Krishna KHASANIS PMP , Project Manager-Electrical , Larsen & Toubro Ltd, P T & D (International)

Answer is A Milestone & thanks for the invitation.