Any advice for companies with limited time/resources for social media?

تم إضافة السؤال من قبل Melroy Lopes , Digital Marketing Manager , Novo Cinemas
تاريخ النشر: 2013/09/29
Salah Hamed
من قبل Salah Hamed , Web Video Producer , Android basha

Outsourcing has proven to be very useful in such cases, sometimes you need to outsource to a local agency in order to be able to penetrate the market with ease, it also applies to this case.