If Encryption keys are managed by cloud vendor, What are your recommended controls?

تم إضافة السؤال من قبل Kasiananthan C CRISC CISA CEH , Technology Risk and Controls , BA Continuum India Private Limited (Bank of America Subsidiary)
تاريخ النشر: 2017/01/08
JOHN JOY
من قبل JOHN JOY , Senior Information Security Specialist , Confidential

You can opt for Key management services to have better control on certificate keys. For eg, in MS Azure u can use for Key vault service.