حد عنده فكره هل مناهج الcma متواجدة اون لاين او لا للى حابب يقرا فيها قبل او يذاكرها؟

تم إضافة السؤال من قبل Khaled nagy , General Accountant , M. Alsaeed Trading & Industrial Group - UAE
تاريخ النشر: 2017/01/05
Soliman Abd  ALmalak Gendy
من قبل Soliman Abd ALmalak Gendy , مدير ادارة مراقبة حسابات , الجهاز المركزى للمحاسبات

الموضوع متاح على اليوتيوب

ahmed mohamd shatat
من قبل ahmed mohamd shatat , محاسب عام , شركة شتات للمقاولات العامة

شكرا على الدعوة

فية تقريبا موقع ادراك -  وموقع edumefree.com واليوتيوب عليها كورسات كاملة

Mohamed Hemeda
من قبل Mohamed Hemeda , محاسب ACCOUNTANT , First Projects Field Co.

خد الموقع ده يا معلم و دعوه حلوه بظهر الغيب

edumefree.com

تحسين صوان
من قبل تحسين صوان , محاسب رئيسي , ش العربيه لصناعه المواسير (شركه مساهمه عامه )

انتظر اجابات الاخوه... واشكرك على الدعوه الكريمه