هل الانسان حر في تعاملاته ام انه مقيد بوعوده؟

تم إضافة السؤال من قبل abdelghani barkoumi , مسير , شركة حرة
تاريخ النشر: 2013/10/02
رولي الغول
من قبل رولي الغول , ميسرة , مؤسسة تامر للتعليم المجتمعي

الانسان حر دائما حتي مع وعوده فالوعود تؤكد حرية الانسان في اتخاذ قراراته

انا اتكلم علي نفسي

انا مش شايفه اني حره في تعاملاتي بمعني اني لو انا متنرفزه مش ينفع اطلع النرفزه دي علي حد  مالوش ذنب

حقك عليا لما تشوفني اقابلك كويس جدا

واكيد اذا وعدت وعد هكون مربوطه بيه

عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري
من قبل عبد الحكيم أحمد سعيد الصباري , المدير التنفيذي , دار الخبراء لتطوير الأعمال

بل ان الانسان مرتبط بتعاليم الدين الاسلامي في كل حياته وتعاملاته.