ان استلم امين الصندوق شيك به زيادة قى اسم الشركة التى تستحق صرف الشيك ما يفعل فى هه الحالة؟

تم إضافة السؤال من قبل Yasser frahat magwry magwry abdllh elcegeny , 2- Representative Saladino Tours
تاريخ النشر: 2016/12/17
walaa ahmed mahmoud AHMED
من قبل walaa ahmed mahmoud AHMED , مديره فرع الاسكندريه وفرع القاهره بكل متطلباته من تسويق وبيع حسابات وغيره , معرض كريم ارت للاثاث الخشبي

السلام عليكم ..

سوف يتم ادخال الشيك في خزينه الشركه وسوف يتم الاتصال بالعميل يا اما يكون له رصيد لدينا لعمليه اخرى يا اما  يسترد العميل باقي فلوسه بايصال صرف نقديه من الخزنه للعميل