شاشة الكمبيوتر مش بتفتح ..شاشة LCD؟

شاشة الكمبيوتر كل لما اوصلها بالكهربا بيبقى لونها اخضر ويظهر ان مافيش اى اشارة ويتحول لون اللمبة للون البرتقالى وتظهر رستلة تطلب فحص كابل الشاشة ...مع العلم انها كانت بنعمل كده وكنت اضغط عالكابل من ناحية الشاشة فتشتغل لكن حاليا مش لاضية تشتغل خااالص وغيرت الكابل باخر وبرضه ما اشتغلتش ...ايه السبب

تم إضافة السؤال من قبل ام malek
تاريخ النشر: 2016/12/15
fahd janati
من قبل fahd janati , مشرف , الشراع

المشكلة في البيوص و الحل هو جعل الجهاز يشتغل عن طريق الهارد دسك

Hazem Mohamed Abdelhafez
من قبل Hazem Mohamed Abdelhafez , مبيعات داخلي , HyPeR oNe

حاول تجربة الشاشة علي كمبيوتر اخر اذا كانت تعمل اذا المشكلة في كارت الشاشة الخاص بالكمبيوتر

واذا لم تعمل فان المشكلة في محرج الشاشة