ما الصيغة المناسبة لكتابة خطاب للعميل بعد المقابلة الأولى؟

حابة اعرف صيغة مناسبة للخطاب بالغة العربية والإنجليزية

تم إضافة السؤال من قبل Abeer omr , سكرتيرة , مكتب بروج للإستشارات الهندسية
تاريخ النشر: 2013/10/02
Abeer omr
من قبل Abeer omr , سكرتيرة , مكتب بروج للإستشارات الهندسية

شكر اً جزيلا ً

Thank for his/her time, appreciate the efforts made for the interview.  Regret if not approved and if approved congratulate and call for joining.

Specially mention the good luck and best wishes for future  to those who are not recommended.