ما هي خطوات بدء مكتب هندسي للتصميم والرسومات الهندسيه نحن مجموعه مهندسون متخصصون ومتميزين في جميع التخصصات كيف نجد مشاريع او مكاتب للعمل معهم؟

تم إضافة السؤال من قبل Marwa Said , Architect Project Manager , Pyramidians Architects
تاريخ النشر: 2016/10/03
Marwa Said
من قبل Marwa Said , Architect Project Manager , Pyramidians Architects

شكرا جزيلابس الاجهزه دا شيء سهل جدا الاهم ازاي اجيب شغل او ايه هيه طريقه تسويق مكتب معماري مبدء

mohamed abdulhalim
من قبل mohamed abdulhalim , Sales Manager , Paragon Computer & laptop

أول خطوه أختيار الأجهزه المناسبه التي تقوم بالأغراض المطلوبه ودي حاجه انا ممكن اساعد حضرتك فيها

Eyada Alanzi
من قبل Eyada Alanzi , Head of Mechanical and Electrical Maintenance , Saudi Arabian Chevron

اخت مروى .. اذا عاوزة مكتب هندسي استشاري انا عندي مكتب هندسي في الخبر بالمنطقة الشرقية ولعدم تفرغي للمكتب عرضته للتقبيل والمكتب مؤثث و جاهز للعمل بس عايز مهندسين يشغلوه اذا لك رغبة في تشغيله تواصلي معي على الايميل وشكرا