Update 10,20,30,40,50 dept of emp table w.r.t 12%.24%,43%,39%,11% ?

تم إضافة السؤال من قبل sanjib singh , software developer , quantum value it services hyderabad,india
تاريخ النشر: 2016/09/20
Gayasuddin Mohammed
من قبل Gayasuddin Mohammed , Advocate , Practicing Law before High Court at Hyderabad

use cursor and case or if conditions to do respective calculation and update accordingly...best is to do the same cursor and case or if statements in a procedure or function..is a good practice. thanks.