تكلم عن الدورة المستندية للمخازن؟

تم إضافة السؤال من قبل ali مصطفى القصبى
تاريخ النشر: 2016/09/18
Ahmed Abouelmagd
من قبل Ahmed Abouelmagd , Account Manager , KM International Factory

الدورة للشركة التجارية بتبتدى من1- إذن إضافة بضاعة (لما تيجيلنا بضاعة جديدة)2- إذن تسليم بضاعة ( بيعملوا المبيعات للمخازن علشان يصرف بالكمبة المكتوبة) 3- إذن صرف بضاعة ( بيعملوا امين المخزن علشان يثبت انه صرف بضاعة)4- إذن مرتجع بضاعة لو مطلوب ثانيا الشركة الصناعية :الدورة المستندية فى الشركة الصناعية  ودى بقى بتتقسم لمخزنين مخزن مستلزمات إنتاج ومخزن منتج تام نبدا من المنتج التام وده هو هو الشركة التجارية بس البضاعة الجديدة بتيجى من التصنيع بتبتدى من1- إذن إضافة بضاعة (لما نصنع بضاعة جديدة ونسلمها للمخزن )2- إذن تسليم بضاعة ( بيعملوا المبيعات للمخازن علشان يصرف بالكمبة المكتوبة) 3- إذن صرف بضاعة ( بيعملوا امين المخزن علشان يثبت انه صرف بضاعة)4- إذن مرتجع بضاعة لو مطلوب