What are the key factors will consider for physical to virtual server conversion?

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential
تاريخ النشر: 2013/09/26
NAFI RAHMAN KATTIL PUTHIYA PURA
من قبل NAFI RAHMAN KATTIL PUTHIYA PURA , IT Support Engineer , Cleveland Clinic Abu Dhabi

To perform P2V conversion Source server must have ,atleast512MB off RAM.

Cannot have any volume larger than2 TB

Must have ACPI BIOS

Cannot be in perimeter network.

Rehan Jameel
من قبل Rehan Jameel , Supply Chain Specialist/Inventory Control Analyst , SYSMUNDO SOLUTIONS

Hardware Virtualization