What percentage of virtual servers ( Hyper V - VMware ) users in the Middle East ? Are you one of them?

تم إضافة السؤال من قبل ayman Suliman , مدير شبكات , Abdullatif Al-Ghamdi Group
تاريخ النشر: 2013/06/12
Jaafar Salameh
من قبل Jaafar Salameh , Presales engineer , Scientific & Medical Supplies

HYPER-V will be the best virtualization enviroment in the world

Muhammad Anzar
من قبل Muhammad Anzar , DevOps/DevSecOps Architect , Confidential

VMWARE is using more than80% in the world