In transformer testing, in the induced voltage withstand test why we double the frequency with doubling the voltage?

تم إضافة السؤال من قبل Ahmad Farghaly , First Engineer , North Cairo Electricity Distribution Company (NCEDC)
تاريخ النشر: 2016/08/29
Ahmad Farghaly
من قبل Ahmad Farghaly , First Engineer , North Cairo Electricity Distribution Company (NCEDC)

we double the freq. to prevent the flux to reach saturatiion