What are Transformers General Protections?

<p>General Protections are Buchholz  Relay,Over Current,Over/Under Voltage,Flux Leakage,Zone Fault,Phase to Phase Fault,Under Frequency,Differential Relay,Breaker Failure,Overexcitation,Earth Fault etc</p>

تم إضافة السؤال من قبل Naeem Tahir , QAQC Engineer , CONSTRUCTORA SANJOSE
تاريخ النشر: 2014/10/30
muhammad iqbal
من قبل muhammad iqbal , Electrical Engineer , M C DEAN INC< USA

Over current, Transformer Differential, Phase Imbalance, loss of power, reverse power, Temperature of windings , power factor in Oil Transformers, Low oil,

Fahim Amin
من قبل Fahim Amin , Electrical Engineer , Top Star Polymer Pvt. Ltd.

General Protections are Buchholz  Relay,Over Current,Over/Under Voltage,Flux Leakage,Zone Fault,Phase to Phase Fault,Under Frequency,Differential Relay,Breaker Failure,Overexcitation,Earth Fault etc

Khubaib Bin Khawar Butt
من قبل Khubaib Bin Khawar Butt , Assistant Manager Electrical , China Huaneng Group

Transformer main protection is buchhloz realy (mechanical protection). Over current differential protection is usually used as a backup for buchhloz relay. Other protections are Voltage controlledOver current protection Oil level indicator Winding temperature protection Under voltage protection etc