What is the actual meaning of " Data Entry"?

تم إضافة السؤال من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond
تاريخ النشر: 2016/08/08
Rashid Balza
من قبل Rashid Balza , Document Controller , Orient Irrigation Services

Data entry is actually a very broad term that encompasses a number of occupations. These include electronic data processors, typists, word processors, transcribers, coders and clerks. And many of these jobs may be done from a remote location.