Is there anybody who uses ProxMox in production environment?

تم إضافة السؤال من قبل Yasir Ali Khan , Network Engineer , Technology Valley Est.
تاريخ النشر: 2016/07/30
Mahdi Abu Rahmeh
من قبل Mahdi Abu Rahmeh , senior system engineer - microsoft , STS

yes, it is a good solution but not compared for VMware or Hyper V for sure. basically, it can have your work done.