In production environment , how can you lower the overtime without affecting delivery on time ?

تم إضافة السؤال من قبل Ali AbuRayya , Carpentry Division Manager , HBK CONTRACTING
تاريخ النشر: 2014/03/19
Reynaldo Lim
من قبل Reynaldo Lim , R/D Technical Supervisor , Anbonn Inc.

The process engineer can take a look at the process steps in production flow, also adding more line during production can help meet deadlines.