Who introduced shorthand writing skill?

تم إضافة السؤال من قبل sana nisar , class in-charge/teacher , lahore garrison grammar school
تاريخ النشر: 2013/09/24
TAUSEEF UR REHMAN KHAN
من قبل TAUSEEF UR REHMAN KHAN , Executive Secretary to Managing Director/CEO , Private Power & Infrastructure Board

Sir Issac Pitman. Before Sir Issac Pitman, many tried to introduce such a system but failed to do so. But Sir Issace Pitman successed in introducing Shorthand and now throughout the world people are benefitting from shorthand in their noting assignments.

Muhammad Nadeem
من قبل Muhammad Nadeem , Admin Clerk , The Islamia University, Bahawalpur, Punjab, Pakistan

Respected late Sir Isac Pitman

Badri Natarajan Gnanasekaran
من قبل Badri Natarajan Gnanasekaran , Secretary cum Office Administrator , Al Darwish Engineering W.L.L., Qatar

Pitman