What is shorthand writing?

تم إضافة السؤال من قبل marifer tanasas , HR Officer/Admin Assistant/Secretary , Ghantoot Transprt & Gen. Cont. LLC
تاريخ النشر: 2015/12/12
Muhammad Moeen Bhatti
من قبل Muhammad Moeen Bhatti , Cluster Incharge , Premier DLC - A project of Beaconhouse Group

it is an abbreviated symbolic writing which increases the speed of writing rather than the normal writing.