ماهو الفرق بين aluminium cladding curtain wall structure glazing?

تم إضافة السؤال من قبل محمود احمد جاد , مهندس استشاري , مكتب صالح وحجاب للاستشارات الهندسية والاقتصادية المتكاملة
تاريخ النشر: 2016/07/21
Sagar Morey
من قبل Sagar Morey , Project Architect for MIXED USE TOWER 85 Stories , SAMSUNG C&T,a South Korean company.

Hi..

Aluminum curtain wall cladding & structural glazing is different.

Structural glazing looks good aesthetically then aluminum cladding curtain wall as it is

frame less...