There are some costs like legal costs or insurance costs are categorised as?

A. Fixed costs

B. Variable costs

C. Direct costs

D. Indirect costs

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Farooq , QA-QC MANAGER , AL Bawani contracting co.
تاريخ النشر: 2016/07/16
Mohamed Helal
من قبل Mohamed Helal , Project Manager , GROUP CONSULT INTERNATIONAL

D. Indirect costs.....................

Ksenija Kancelak
من قبل Ksenija Kancelak , Construction Project Manager , City of Koprivnica, Koprivnica (Croatia)

My opinion is that the answer is D

Abu Bakar Siddique
من قبل Abu Bakar Siddique , Procurement / Purchase Executive , Younone sports shoes Ind. LTD.

D. Indirect costs .

legal costs okr insurance costs are  indirect costs.