Using absorption costing, fixed manufacturing overhead costs are best described as:

<p><em><strong>A. Direct period costs. </strong></em></p> <p><em><strong>B. Indirect period costs. </strong></em></p> <p><em><strong>C. Direct product costs.</strong></em></p> <p><em><strong> D. Indirect product costs.</strong></em></p>

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/12/27
VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN
من قبل VENKITARAMAN KRISHNA MOORTHY VRINDAVAN , Project Execution Manager & Accounts Manager , ALI INTERNATIONAL TRADING EST.

D. Indirect product costs.

Mobeen Tahir
من قبل Mobeen Tahir , Credit Officer , Tawuniya Insurance

Indirect product cost, so option D is the right answer.

Ezzidin Ibrahim
من قبل Ezzidin Ibrahim , Financial Controller , Karim Food Industries

D. Indirect product costs. and its inventoryable costs.